Društvene, kulturne i sportske aktivnosti u toku 2010 godine

Postovano Od zlatnobrdo

 1. 14 februara 2010. godine

  Prvi put je obeležen Dan mesne zajednice 14 – tog februara.

  Na priredbi su učestvovali : ,,KUD Semendria”, hor OŠ ,, Branislav Nušić “, aforističar Ljubomir Ilić i karikaturista Slobodan Srdić.

 2. 24 maja 2010.godine

  Organizovana je izložba dečijih likovnih radova u saradnji sa OŠ,, Branislav Nušić ” organizovana je 24.maja 2010.godine i izazvala je veliko interesovanje kod građana i brojni posetioci su bili veoma zadovoljni ovom pozorišnom predstavom.

 3. 05 juna 2010. godine

  Građani MZ ,, Zlatno brdo ” u izuzetno velikom broju su se odazvali akciji ,, Očistimo Smederevo.

 4. 16 juna 2010. godine

  Pozorišna predstava koju je izvela smederevska kabaretska grupa Ringišpil. Izazvala je veliko interesovanje kod građana i brojni posetioci su bili veoma zadovoljni pozorišnom predstavom.

 5. Akcija davanja krvi

  Sprovedena je akcija dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Zdravstvenim cetrom ,,Sveti Luka”.

 6. Oktobar 2010 godine

  U okviru ,, Meseca starih “, Savet MZ ,,Zlatno brdo ” i Mesni odbor Crvenog krsta organizovali su posetu Domu za stare i tom prilikom korisnicima Doma uručili prigodne poklone.

 7. Održaavanje konaka u Crkvenoj opštini Jasenak

  Savet MZ ,, Zlatno brdo ” u saradnji sa MO Crveni krst i KUD ,, Semendria ” organizovali su sređivanje i održavanje konaka u Crkvenoj opštini Jasenak.

 8. Obilazak hraniteljskih porodica

  Povodom Božićnih praznika Predsednik Saveta MZ ,,Zlatno brdo ” Srđan Berak, zamenik predsednika Nenad Stojković i član Saveta Flavija Dimitrijević predali su paketiće deci koja žive u hraniteljskim porodicama na teritoriji MZ ,, Zlatno brdo “.

 9. Aktivnosti :

  U prostorijama Doma MZ rade : KUD ,, Semendria”, klub borilačkih veština ,, Smederevo ” i održavaju se vežbe joge koje drži Dragana Kovačević u okviru rekreativnih aktivnosti penzionera mesne zajednice.