Klub Borilackih Veština ,,Smederevo”

Postovano Od zlatnobrdo

Klub borilačkih veština ,,Smederevo ” tokom 2009. godine posebnu pažnju obratio je na rad sa mlađim uzrasnim kategorijama. U saradnju sa menom zajednicom ,, Leštar “, ,, Zlatno Brdo” i Osnovnom školom ,, Branislav Nušić ” iz Smedereva, Džudo škola je formirana 2008 godine u prostorijama pomenutih mesnih zajednica, okuplja trideset dečaka i devojčica koji žive na području navedenih mesnih zajednica. Tokom 2009. godine godine klub je imao zapaženih rezulata na turnirima :

•Kocić Aleksandar, godište 1991 na Prvenstvu centralne Srbije za juniore zauzeo je drugo mesto i na prvenstvu države peto mesto.

•Kocić Aleksandar, godište 1991 na Prvenstvu centralne Srbije za seniore do 23 godine zauzeo je treće mesto i na prvenstvu države sedmo mesto.

•Kocić Nevena, godište 1998 na Prvenstvu centralne Srbije za mlađe pionire zauzela je treće mesto i na prvenstvu države sedmo mesto.

Trener u klubu je Kocić Velimir, Viši sportski trener za Đudo majstor Džudoa prvi dan i pomoćni trener Kocić Aleksandar nosilac plavog pojasa.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player