Kandidati za savet Mesne zajednice Zlatno Brdo

Postovano Od zlatnobrdo

Dana 29. marta odžaće se lokalni izbori u Mesnim zajednicama Smedereva. Oni su od izuzetne važnosti za funkcionisanje i rad Gradske uprave, a takođe za postojanje i rod Mesnih zajednica, pa i naše.

Naša Mesna zajednica trenutno ima puno nerešenih problema koji otežavaju život nekih građana, kao što su neasfaltirane ulicenepostojanje vodovodne i kanalizacione mreže, nizak električni napon, ekološka zagađenja. Hitno je potrebno da se domaćinstvima naše Mesne zajednice priključe na Gasovod i tako zaštite decu od akutnih opstruktivnog bronhitisa. Zalagaćemo se na efikasniji nalun iznopenja smeća, ozelenjavanju naših ulica tako da naša Mesna zajednicabude najlepša i načistija. Doprinećemo da se otvori veći tržni centar, da bude bolje i kvalitetnije snabdeven. Nastavićemo sa akcijama i brigom o našim najstarijim sugrađanima. Pružićemo mladima mogućnost da kroz kulturne sadržaje

neguju u razvijaju svoje pozitivne ličnosti i time će mo ih odvojiti od uticaja ulice, alkohola i droge. Mi smo dobri domaćini, odgovorni i spremni da rešavamo probleme u okviru postojećih mogućnosti. Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju na Martovskim izborima.

Pozivamo vas da izađete na izbore i date još jedan svoj doprinos zaokruživanjem imena ovih kandidata koji vas neće razočarati.

DO POBEDE